sve kategorije

Početna>O Nama

TKO SMO

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(sjeme paprike), holding podružnica Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd, osnovana 1988. godine s registriranim kapitalom od 5 milijuna USD. To je pokrajinsko vodeće poduzeće poljoprivredne industrijalizacije koje se fokusira na uzgoj, proizvodnju, razvoj i prodaju novih sorti povrća, uglavnom usredotočenih na sorte ljute paprike.

Novo sjedište tvrtke, smješteno u selu Longwangmiao, grad Chunhua u okrugu Changsha, osnovano je 2014. s građevinskim površinama od 4290 četvornih metara, što uključuje moderniziranu opću zgradu uključujući hladnjaču, skladište, jedinicu za obradu, kontrolu kvalitete, istraživanje i razvoj i službeni posao.

Tvrtka je predana komercijalnom sustavu uzgoja s jakim timom za uzgoj. U međuvremenu, tvrtka je izgradila stanice za istraživanje i razvoj i demonstracijske stanice u različitim ekološkim regijama Kine kao što su Hunan, Hainan, Guangdong, Yunnan, Henan, Shandong, Shanxi itd. i izdala više od 200 novih sorti ljute papričice, patlidžana, krastavaca, bundeve , gorku tikvu, spužvu, grah, pakchoi i drugo povrće te nagrađeno s više od 40 predmeta znanstvenih i tehnoloških dostignuća na različitim razinama. Tvrtka je uspostavila zdravu marketinšku mrežu diljem zemlje i surađivala s više od 10 zemalja jugoistočne Azije u istraživanju i razvoju i razvoju sorti. Snaga uzgoja i tržišni udio ljute papričice Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd je među prvima na kineskom tržištu sjemena povrća.

Tvrtka je stekla kvalifikacije za uvoz i izvoz sjemena povrća, kao i članica Asia and Pacific Seed Association (APSA), potpredsjednica poduzeća China Seed Association Vegetable Branch, potpredsjednica poduzeća strateškog saveza standardizirane tehnološke inovacije kineske ljute paprike industrija, prva serija AAA kreditnih primjera poduzeća Kineske industrije sjemena, ključnog kreditnog poduzeća kineske industrije povrća. Registrirani zaštitni znak "Xiangyan" nagrađen je kao kineski poznati zaštitni znak.

Tvrtka podržava poštenje, znanost i tehnologiju, uzgajivače i naporan rad kao svoje temeljne vrijednosti, nastojeći biti izvanredna tvrtka za sjemenje povrća u Kini. Potrebne su dobre prednosti marke i snage istraživanja i razvoja kako bi se distributerima, poljoprivrednicima, dioničarima i osoblju donijela značajna zarada te kako bi se stvorile šarene sorte povrća za potrošače.

POVIJEST

1988, pokrenuta je prva hibridna sorta paprike, nazvana "Xiangyan No.1".
1991, robna marka “Xiangyan” registrirana u Kini.
1996, Xiangyan serija ljutih papričica posjedovala je najveće sadne površine na svijetu i tržišni udio dosegao je do 70% u Kini s prodajnim količinama od 800 tona, prihodima od prodaje od više od 9 milijuna USD i dobiti od 5.5 milijuna USD sjemenki ljutih papričica.
1997, “Xiangyan” je nagrađen kao poznati brand u Hunanu.
1999integrirao dobar prihod od prodaje i profit tvrtke Xiangyan s reputacijom brenda Pro. Yuan Longping, Yuang Longping Agriculture High Technology Co., Ltd. osnovan je i uvršten na popis 2000. godine.
2006, ovlašteno kao poduzeće "Nove i visoke tehnologije" u provinciji Hunan.
2006, nabavljena dozvola za uvoz i izvoz sjemena.
2010, "Xiangyan" je nagrađen kao "Kineska poznata marka" što je bila prva titula u kineskoj industriji sjemena povrća.
2016, nagrađen kao ključno poduzeće kineske industrije sjemena povrća.
2020, nagrađen kao vodeće poduzeće u industrijalizaciji poljoprivrede u provinciji Hunan.
2020, Mitsui je držao 30.4% dionica Xiangyan Company.
2021, surađivao je s Poljoprivrednim sveučilištem Hunan na inovacijama, identifikaciji i probiru izvora germplazme, odabiru sorti i uzgoju, zelenoj i učinkovitoj tehnologiji uzgoja i obuci talenata za ljutu papriku.

EMISIJA POLJOPRIVREDA

obrađena zemlja

Počasti i certifikat


 • Hunan poznati zaštitni znak
 • Kineski poznati zaštitni znak
 • Ključno vodeće poduzeće industrijalizacije poljoprivrede
 • Centar za inženjerska istraživanja Hunan
 • Baza za popularizaciju znanosti u provinciji Hunan
 • Potvrda o kreditnoj sposobnosti poduzeća
 • Kreditna ključna poduzeća kineske industrije sjemena povrća
 • Zlatna nagrada za Xianla 7 Ljuta papričica
 • Zlatna nagrada za Xianla 4 ljute papričice
 • Jedinica potpredsjednika podružnice sjemenskog povrća Kineske udruge sjemena
 • Članstvo Kineske udruge povrćara
 • Jedinica potpredsjednika Kineske udruge sjemena Ogranak sjemena povrća